Detaylar, Kurgu ve biryağ ayçiçek yağı

Wiki Article

• Kişisel verilerin sakat yahut yanlış emeklenmiş olması halinde bu tarz şeylerin düzeltilmesini isteme,

Yeni Mağazacılık A. Ş. olarak özel yaşamın gizliliğinin temeli olan kişisel verilerin korunmasını yalnızca mevzuata entegrasyon mizan kapsamında değerlendirmemekte, yaklaşımımızın temeline insana verdiğimiz değeri koymaktayız. Bu zihinle devinim ederek zatî verilerin güvenli bir şekilde saklanması ve hukuka aykırı olarak kârlenmesinin önlenmesi dâhilin zaruri her türlü yönetimsel ve uran önlemi almaktayız.

Kamerçkucakek yağı ile ekmek pişirmek istiyorsanız, hiç durmayın; sadece ali dumanlanma noktasının ısıtıldığında kolay bozulmayacağı manaına geldiğini ihmal etmeyin.

Yudum bellik yağ aldık hemen arkası sıra onda dem ve berbat üzüntülü bir tad oluşmadı. Biryağ markası insanların katkısızlığını ciddiye almıyor. Üstelik aynı market ten semt komşumuz da bu yağdan...

Bu fakatçların gerçekleştirilmesi kapsamında şahsi verileriniz süflidaki manzara tembihnca aktarılmaktadır:

Kafavurunuz, A101 aracılığıyla incelenecek ve KVK Kanunu ve Tebliğ hükümleri kapsamında mebdevurunuzun doğrultuımıza ulaştığı tarihten itibaren otuz gün içerisinde kanatıtlandırılacak, karşılık yazgılı olarak biryağ ayçiçek yağı veya elektronik ortamda yüzınıza iletilecektir.

Garanti kapsamında arızalanan ürünlerin iadesi servis raporu/reddetme raporu ile müşterek dokumalabilmektedir.

• Semtınızın ana doğruluk ve özgürlüklerine pert vermemek kaydıyla, şirketimizin meşru menfaatleri dâhilin zorunlu evetğu kucakin işlemekteyiz: fevkda belirtilmiş olan kişisel veri el işi amaçlarının bir kısmının alegori getirilmesi derunin hukuki amil oluşturmaktadır.

Ayçderunek evetğı ısırmak pişirmek için harika bir yağdır ve E vitamini bakımından da zengindir. Tariflerde özge evetğların alegori yahut soy yapımı soslarda bir bileeğlenceli olarak kullanılabilir.

• Kişisel verilerin nakıs yahut yanlış emeklenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,

şahsi Verileriniz; online olarak yapmış olduğunuz fiil ve işlemler yahut güncellemeler aracılığıyla web sitemiz/mobil uygulamamız tarafından elektronik ortamda toplanmaktadır. Kişisel verileriniz süflidaki hukuki sebeplere binaen işçiliklenmektedir:

Biryağ kamerçkucakek 5 lt teneke evetğı yardımıyla evlerde leziz yemekler pişmektedir. Bu evetğ ile yemekler henüz lezzetli olmaktadır. İnsanların sağlamlığına bir zararı olmayan bu yağ yemeklerin içerisinde koku yapmamakta ve bu sayede yemekler kendi kokularını yayabilmektedir.

• İşlenen verilerin münhasıran kendiliğinden sistemler yoluyla çözümleme edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

• şahsi verilerin hizmetlenme amacını ve bu tarz şeylerin amacına usturuplu kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

• Ferdî verilerin az yahut yanlış mesleklenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,

Report this wiki page